Side effects

Dupa cum spuneam am revenit cu detalii despre filmul pe care l-am vizionat azi la cinema.

Side effect este un thriller psihologic care sincer in prima parte a filmului m-am cam plictisit dar a doua parte a devenit interesanta. Este vorba despre o tanara pe nume Emily Taylor care sufera de  depresie, ea fiind casatoria iar sotul ei Martin era in puscarie de 4 ani.

La scurt timp dupa ce sotul este eliberat din inchisoare aceasta incearca sa se sinucida intrand cu masina intr-un perete dintr-o parcare subterana. La spital este consultata de un psiholog Jonathan Banks care o elibereaza din spital cu conditia sa vina la cabinetul lui pentru sedinte. Fortata de imprejurari accepta sa se duce la pshiholog la fiecare sedinta programata si urmeaza tratamentul dat. Emily incearca o serie de antidepresive dar nici unul nu pare sa aibe efect. Dupa un timp Jonathan ia legatura cu fostul psiholog Victoria, care ii sugereaza sa o puna pe Emily sub tratamentul unui antidepresiv Ablixa. El ezita sa o puna pe Emily sub tratament pana in momentul in care are o noua tentativa de sinucidere incercand sa se arunce in fata unui metrou. Medicamentul pare sa dea roade exceptant efectele secundare al pastilelor care ii provocau somnambulismul.

Intr-o etapa a somnambulismului ea isi injunghie sotul de trei ori cu un cutit, iar acesta moare. Este condamnata pentru uciderea sotului si inchisa cat timp decurge procestul. Reuseste sa scape de inchisoare deoarece nu poate fi acuzata de ucidere fiind somnambula atunci cand si-a injunghiat sotul si este trimisa la un spital de boli mintale si tinuta sub observatie si tratament pana cand un psiholog o va declara sanatoasa.

In schimb Jonathan este invinovatit de cele intamplate din cauza pastilelor care i le-a prescris iar acesta isi pierde pacientii, slujba, chiar si familia. Si de aici incepe partea interesanta a filmului, incercand sa isi recapete reputatia incepe sa faca cercetari, sa caute evidentele unei conspiratii pe care o banuia a fi intre Emily si Victoria.

Advertisements
This entry was posted in Diverse, Hobby and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s